تحقیق آماده با موضوع اوتیسم چیست و راهای تشخیص، پیشگری و درمان در قالب فایل ورد 17 صفحه ای گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پروژه به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
اوتیسم چیست؟
اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می شود. علائم این اختلال در سه سال اول زندگی بروز می کند اوتیسم یک معلولیت رشدی دائمی است که بر نحوه ای که یک نفر با افراد پیرامون خود ارتباط می گیرد یا با آنها وارد رابطه می شود، تاثیر می گذارد. کودکان و بزرگسالانی که اوتیست هستند برای ایجاد یک رابطه قابل فهم با دیگران مشکل دارند.
توانایی آنها برای ایجاد دوستی معمولا به اندازه قابلیت آنها برای فهم ابرازات عاطفی دیگران محدود است. کسانی که مبتلا به اوتیسم هستند اغلب از ناتوانی های دیگری هم رنج می برند که مربوط به یادگیری است و به همراه اوتیسم در فرد پیدا می شوند ولی هر فردی با چنین شرایطی در سطح معینی در فهم جهان پیرامون خود دشواری دارد.
علت اتیسم چیست؟
اتیسم علت واحدی ندارد. زمانی تصور می شد که اختلال روانشناختی ناشی از تجارب تروماتیک (ضربه به سر)، منجر به انحراف هیجانی و اجتماعی می شود که این صحیح نیست. امروزه، پژوهشگران معتقدند که احتمالاً چندین ژن، ترکیب با عوامل محیطی، در ایجاد اتیسم دخیل باشند. همچنین بعضی مطالعات در افراد اتیسم، نابهنجاری هایی در چندین ناحیه مغزی شامل مخچه، آمیگدال (بادامه) و هیپوکامپ را نشان داده اند. این یافته ها قابل توجه و مهم هستند و نیاز به مطالعه بیشتری دارند.
چگونه اوتیسم تشخیص داده می شود؟
تست آزمایشگاهی برای تشخیص آن نداریم. وقتی تشخیص داده می شود که بچه مثل همسن هایش نتواند آنچه از افراد انتظار می رود را انجام بدهد. اگر دکتر تشخیص اوتیسم بدهد بچه را به روانشناس کودک ارجاع می دهد و متخصص او راتست می کند از نظر علائم اوتیسم.
فهرست مطالب
-
اوتیسم چیست؟
-
علت اتیسم چیست؟
-
خصوصیات و مشخصه های بیماران اوتیسم
-
شیوع اختلال طیف اتیسم
-
در باره هوش کودکان اوتیسمی
-
اوتیستیک ها از نظر هوشی در چه وضعیتی قرار دارند؟
-
تشخیص اوتیسم
-
تعاملات و روابط اجتماعی
-
ارتباطات کلامی و غیر کلامی
-
محدودیت در علاقه مندی به بازی ها و فعالیت ها
-
چگونه اوتیسم تشخیص داده می شود؟
-
راه آسان برای تشخیص اوتیسم در کودکان
-
اختلال بیش فعالی تا چه حد با اوتیسم رابطه دارد؟
-
درمان اوتیسم
-
باورهای غلط درباره اتیسم
-
آیا به افراد اوتیستی می توان کمک کرد؟