مقاله تحقیقاتی با عنوان "کاربرد الکترونیک قدرت" در قالب فایل ورد 20 صفحه ای برای دانشجویان و هنرجویان رشته برق آماده شده است. در ادامه بخش هایی از مقدمه و فهرست مطالب این مقاله را مشاهده خواهید کرد.
مقدمه
از سالها پیش، نیاز به کنترل قدرت الکتریکی در سیستم های محرک موتورهای الکتریکی و کنترل کننده های صنعتی احساس می شد. این نیاز ، در ابتدا منجر به ظهور سیستم وارد - لئونارد شد که از آن می توان ولتاژ dc متغیری برای کنترل محرکهای موتورهای dc به دست آورد. الکترونیک قدرت، انقلابی در مفهوم کنترل قدرت، برای تبدیل قدرت و کنترل محرکهای موتورهای الکتریکی ، به وجود آورده است.
الکترونیک قدرت تلفیقی از الکترونیک، قدرت و کنترل است. در کنترل ، مشخصات حالت پایدار و دینامیک سیستم های حلقه بسته بررسی می شود. در قدرت، تجهیزات ساکن و گردان قدرت جهت تولید، انتقال و توزیع قدرت الکتریکی مورد مطالعه قرار می گیرد.
الکترونیک درباره قطعات حالت جامد و مدارهای پردازش سیگنال ، جهت دستیابی به اهداف کنترل مورد نظر تحقیق و بررسی می کند. می توان الکترونیک قدرت را چنین تعریف کرد: کاربرد الکترونیک حالت جامد برای کنترل و تبدیل قدرت الکتریکی. ارتباط متقابل الکترونیک قدرت با الکترونیک، قدرت و کنترل در شکل نشان داده شده است.
الکترونیک قدرت مبتنی بر قطع و وصل افزارهای نیمه هادی قدرت. با توسعه تکنولوژی نیمه هادی قدرت، توانایی در کنترل قدرت و سرعت و وصل افزارهای قدرت به طور چشمگیری بهبود یافته است.
پیشرفت تکنولوژی میکروپرسسور / میکروکامپیوتر تاثیر زیادی روی کنترل و ابداع روشهای کنترل برای قطعات نیمه هادی قدرت داشته است.
تجهیزات الکترونیک قدرت مدرن از نیمه هادیهای قدرت استفاده می کند که می توان آنها را مانند ماهیچه در نظر گرفت، و از میکروالکترونیک بهره می جوید که دارای قدرت و هوش مغز است.
فهرست مطالب مقاله
-
مقدمه
-
تاریخچه الکترونیک قدرت
-
الکترونیک قدرت و محرکهای الکتریکی چرخان
-
محرکهای الکتریکی چرخان
-
محرکهای الکتریکی جریان مستقیم
-
برشگرهای dc
-
اصول کار کاهش ولتاژ
-
اصول کار افزایش
-
پارامترهای عملکرد
-
طبقه بندی برشگر
-
برشگر کلاس A
-
برشگر کلاس B
-
برشگر کلاس C
-
برشگر کلاس D
-
برشگر کلاس E
-
رگولاتورهای سویچینگ
-
رگولاتورهای کاهنده
-
رگولاتورهای افزاینده
-
رگولاتورهای کاهنده - افزاینده
-
مدارهای برشگر تایریستوری