پاورپوینت با موضوع مروری بر اصول تغذیه و رژیم غذایی ورزشکاران در قالب فایل ppt با 21 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته علوم تغذیه و سایر رشته های مرتبط گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
عوامل موثر بر فعالیت عضلانی
-
دریافت ناکافی انرژی
-
تغییرات کیفیت رژیم غذایی
-
مصرف زیاد غذا
-
تعداد غذاهای مصرف شده
-
تعادل بین تعداد غذاهای مصرفی و ارزش غذایی صبحانه
-
سیگار کشیدن
-
مصرف الکل
-
نوشابه های محرک
نقش کربوئیدرات ها و پروتئین ها در کنترل قند خون
فعالیت در روزه داری موجب کاهش سریع قند خون می شود. دریافت قند حداقل 1 ساعت قبل از فعالیت موجب تاخیر در ضعف کردن می گردد. دریافت قند و پروتئین قبل از فعالیت، قند خون را حفظ می کند.
نیاز به املاح: پتاسیم
-
به هنگام فعالیت، پتاسیم بدن کاهش می یابد که موجب تغییرات فعالیت قلب می گردد
-
به هنگام کاهش قند خون، دادن قند و پتاسیم سریعتر اثر میکند
-
مصرف پتاسیم بعد مسابقه، ادرار را افزایش می دهد
-
پتاسیم در میوه جات تازه و خشک، سبزیجات سبز، لبنیات و بسیاری دیگر از غذاها وجود دارد
-
نمک های پتاسیم (1.0-0.5 گرم) باید قبل مسابقه و در طی دو نیمه مصرف شوند
فهرست مطالب
-
چهار گروه غذایی
-
انرژی مورد نیاز بازای هر ساعت از فعالیت های مختلف
-
کیفیت رژیم غذایی برای بهترین نتیجه ورزشی
-
عوامل موثر بر فعالیت عضلانی
-
انرژی حاصل از کربوئیدراتها
-
نقش کربوئیدرات ها و پروتئین ها در کنترل قند خون
-
جیره کربوئیدرات ها در شب قبل از مسابقه
-
خصوصیات ویژه گوشت ها
-
امعاء و احشاء
-
افزایش وزن در ورزشکاران
-
نیاز به آب و خطر کم آبی
-
نوشیدنی ها
-
نیاز به املاح: پتاسیم
-
سدیم و علائم کمبود
-
نیازهای ویتامینی
عنوان : پاورپوینت مروری بر اصول تغذيه و رژيم غذايی ورزشکاران
بازدید : 1649 نفر
قیمت : 8,900 تومان
کد فایل : 751
فرمت : PPT
حجم فایل : 1,344 مگابایت
در صورت پولی بودن پروژه لینک دانلود فایل پس از پرداخت هزینه پروژه برای شما نشان داده می شود.
پاورپوینت اصول تغذیه ورزشکاران -
پاورپوینت رژیم غذایی ورزشکاران -
پاورپوینت درباره کلیات تغذیه ورزشکارها -
پاورپوینت غذا و رژیم ورزشکاران