پاورپوینت با موضوع بهداشت کشاورزی در قالب فایل ppt با 35 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی و سایر رشته های مرتبط گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
طرح بهداشت کشاورزی
صنعت کشاورزی یکی از بخش های مهم و با ارزش هر جامعه است و درصد زیادی از شاغلین در این بخش فعالیت دارند و تقریبا از مشاغل پایه جهت تامین غذا است. با توسعه بخش کشاورزی وورود تکنولوژی جهت بهره برداری مطلوبتر و تولید اقتصادی تر به تبع عوامل زیان آور متعددی وارد این بخش از محیط کار شده است. و همین امر باعث شده که سلامت شاغلین کشاورزی در معرض خطر قرار گیرد. طبق برآورد سازمان بین المللی کار سالانه حدود 170 هزار نفر از کشاورزان جان خود را از دست می دهند.
تعریف بهداشت کشاورزی
بهداشت کشاورزی علمی است که با شناسائی، ارزیابی و کنترل عوامل و شرایط زیان آور محیط کار و انجام مراقبت های بهداشتی و درمانی حافظ سلامتی کشاورزان باشد.
اهداف طرح بهداشت کشاورزی :
-
آموزش و ارتقاء سطح آگاهی کشاورزان در خصوص عوامل زیان آور این شغل
-
بازدید و بهسازی واحدهای کشاورزی
-
تعیین سطح سلامت شاغلین کشاورز
عوامل زیان آور درمحیط کار کشاورزی
-
عوامل زیان آور فیزیکی (سروصدا، ارتعاش، اشعه مضر، گرما و سرما)
-
عوامل زیان آور شیمیائی (گردوغبار، گازوبخارات، سموم وآفت کش ها)
-
عوامل زیان آور بیولوژیک (قارچها، انگلها، باکتریها، ویروسها)
-
عوامل زیان آور ارگونومی (طرز کار نامناسب، ابزار کار نامناسب وحمل بار)
گاز و بخار
گاز و بخارجزو عوامل زیان آور شیمیائی بوده، بعضی از انواع ممکن دارای رنگ مشخص و یا بوی خاص باشند مانند گاز سولفید هیدروژن در مخازن فاضلاب و یا گاز کلر، ممکن است فاقد رنگ و بوی مشخص باشند مانند گاز دی اکسید کربن و مونواکسید کربن که در اثر کار کردن با ماشین های کشاورزی نظیر تراکتور ایجاد میگردد.
فهرست مطالب
-
طرح بهداشت کشاورزی
-
تعریف بهداشت کشاورزی
-
کشاورزی از دیدگاه بهداشت حرفه ای
-
روشهای ارتقاء سهم مشارکت کشاورزان در برنامه بهداشت کشاورزی
-
بازدید و بهسازی کارگاههای کشاورزی
-
حفظ سلامت شاغلین مرغداریها، دامداریها، شیلات و آبزیان، کشت گلخانه ای
-
عوامل زیان آور در محیط کار کشاورزی
-
سروصدا
-
ارتعاش
-
اشعه مضر
-
گرما و سرما
-
گردوغبار
-
علف کشها و آفت کشها
-
گاز و بخار
-
سموم
-
درجه شدت عوامل زیان اوربه عوامل زیربستگی دارد
-
چگونه از خطر سموم در امان باشیم
-
راههای ورود سموم به بدن
-
نگهداری سموم
-
میزبانها
-
در چه شرایطی باید سم را مصرف کنیم
-
بعد از سمپاشی چکار باید کرد
-
کمکهای اولیه
-
راههای کنترل و پیشگیری سموم
-
کارگران در معرض قارچها
-
راههای کنترل و پیشگیری قارچها
-
مشاغل در معرض ویروسها
-
راههای کنترل و پیشگیری از ویروسها
-
کارگران درمعرض باکتریها
-
راههای کنترل و پیشگیری از باکتریها
-
کارگران در معرض انگلها
-
راههای کنترل وپیشگیری از انگلها
-
عوامل زیان آور ارگونومی
-
تعریف ارگونومی = علم راحتی
-
پیشگیری از اختلالات اسکلتی – عضلانی
عنوان : پاورپوینت بهداشت كشاورزی از دیدگاه بهداشت حرفه ای
بازدید : 1389 نفر
قیمت : 8,900 تومان
کد فایل : 727
فرمت : PPT
حجم فایل : 604 کیلوبایت
در صورت پولی بودن پروژه لینک دانلود فایل پس از پرداخت هزینه پروژه برای شما نشان داده می شود.
پاورپوینت بهداشت کشاورزی -
پاورپوینت عوامل زیان آور در محیط کشاورزی -
پاورپوینت خطر سموم در کشاورزی -
بهداشت در رشته کشاورزی