پاورپوینت با موضوع بیماری آلزایمر یا فراموشی در قالب فایل ppt با 30 صفحه محتوا برای دانشجویان پزشکی و روانشناسی و سایر رشته های مرتبط و علاقه مندان گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
بیماری آلزایمر
دکتر آلواس آلزایمر در سال 1906 این بیماری را در آلمان کشف نمود و به این دلیل بیماری آلزایمر به نام ایشان ثبت شده است. بیماری آلزایمر شایع ترین نوع دمانس با شروعی تدریجی و پیشرفتی مداوم است که به تدریج حافظه و تواناییهای ذهنی دیگر مانند تفکر، استدلال و قضاوت فرد را تحت تأثیر قرار می دهد و او در انجام وظایف روزانه زندگی با مشکل مواجه می شود.
اختلال شناختی خفیف چیست؟
اختلال شناختی خفیف یک وضعیت بینابینی میان وضعیت شناختی طبیعی سالمندی و دمانس می باشد اختلال شناختی حالتی است که در آن تفکر طبیعی و همچنین یادگیری و حافظه همراه با افزایش سن کاهش می یابد سالمندان مبتلا به اختلال شناختی خفیف خطر پیشرفت بیماری را تا دمانس و به خصوص آلزایمر دارند هر ساله 10 تا 15 درصد از افرادی که به این عارضه هستند به بیماری دمانس مبتلا می شوند در حالیکه این نسبت در افراد عادی 1 تا 2 درصد است.شناسایی بیماران در این مرحله بسیار ارزشمند است تا با انجام اقدامات مداخله ای و درمان مناسب بتوان سرعت پیشرفت بیماری را کاهش داد.
آسیب شناسی بیماری آلزایمر
بین سلول های مغزی این بیماران رسوبات پروتئینی به نام پلاک های آمیلوئید ایجاد می گردد. این پلاک ها نه تنها مانع از ارتباط بین سلول های عصبی می شود، بلکه باعث تخریب سلول های اطراف خود نیز می شود. علاوه بر پلاک های آمیلوئید، کلافه های پیچیده دیگری با نام کلافه های نوروفیبریلری در سلول های عصبی مغز به وجود می آید.
ازدیاد و رشد این ترکیب نیز باعث معدوم شدن سلول های مغزی می شود. کاهش سطح بعضی از موادشیمیایی که پیام ها را بین سلول های عصبی منتقل می کند نیز باعث از بین رفتن ارتباط بین سلول ها می گردد. تمام این موارد باعث کوچک شدن و آتروفی مغز می شود.
فهرست مطالب
-
دمانس (زوال عقل) چیست؟
-
تشخیص دمانس
-
بیماری آلزایمر
-
نشانه های الزایمر
-
اختلال شناختی خفیف چیست؟
-
آسیب شناسی بیماری آلزایمر
-
عوامل خطرساز در بروز بیماری آلزایمر
-
تشخیص آلزایمر
-
مغز و بیماری آلزایمر
-
چگونه می توان فراموشکاری عادی سالمندی را از بیماری آلزایمر افتراق داد؟
-
اثرات بیماری آلزایمر
-
اختلالات شناختی
-
اختلالات خلقی روانی
-
اختلالات رفتاری
-
علامت هشدار دهنده بیماری آلزایمر
-
راههای تقویت حافظه