پاورپوینت با موضوع بیماری کبد چرب در قالب فایل ppt با 27 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته های پزشکی و سایر رشته ها مرتبط و علاقه مندان گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
کبد چرب چیست؟
کبد چرب اصطلاحی است که به تجمع چربی در کبد اطلاق می شود. تجمع و تشکیل مقداری چربی در کبد طبیعی است، اما در صورتی که تجمع چربی بیش از اندازه شود، می تواند عوارضی را برای سلامت بدن به همراه داشته باشد. کبد، مسئول بسیاری از عملکردهای بدن می باشد، از جمله، پردازش آن چه که می خوریم و می آشامیم، فیلتر خون از ورود مواد مضر.
زمانی که میزان چربی در کبد کمتر از 5 درصد باشد، تشخیص در مراحل اولیه امکان پذیر می باشد. تشخیص این اختلال به این صورت است که نمونه از بافت کبد برداشته و در زیر میکروسکوپ بررسی می شود. اولتراسوند، سی تی اسکن و MRI از جمله روش های تشخیصی هستند.
کبد چرب غیر الکلی
در چنین شرایطی، تفکیک و تجزیه چربی توسط کبد به سختی انجام می شود، به همین خاطر چربی در کبد انباشته خواهد شد. این نوع کبد چرب ربطی به مصرف الکل ندارد. بیماری کبد چرب غیر الکلی NAFLD امروزه به عنوان یک مشکل بهداشتی مهم شناخته می شود و یکی از بیماری های مزمن کبدی است. این بیماری با رسوب قطرات چربی در کبد بیماران مشخص می شود.
علائم به وجود آمدن کبد چرب
در بسیاری از موارد، کبد چرب علائمی را به همراه ندارد. اما در صورتی که این اختلال پیشرفت کند، می تواند منجر به بروز علائمی مانند خستگی و یا دردهای شکمی شود. به مرور زمان، کبد نیز بزرگ تر از حالت طبیعی خواهد شد، که این مورد از طریق معاینات فیزیکی امکان پذیر می باشد.
فهرست مطالب
-
کبد چرب چیست؟
-
چاقی و ارتباط آن با کبد چرب
-
ویسفاتین (visfatin)
-
سه عملکرد بیولوژیکی ویسفاتین
-
انواع کبد چرب
-
کبد چرب (غیرالکلی) Fatty Liver
-
کبد چرب الکلی
-
کبد چرب دوران بارداری
-
تاریخچه کبد چرب
-
شایع ترین تغییرات بیوشیمیایی در NASH
-
چگونه مقاومت به انسولین سبب بروز NASH می شود؟
-
علائم به وجود آمدن کبد چرب
-
علت بروز کبد چرب
-
روش های پیشگیری از ایجاد کبد چرب
-
نکات مهم در تغذیه کبد چرب
-
مواد غذایی مفید برای کبد چرب
-
تشخیص بیماری کبد چرب
-
افراد در معرض خطر
-
درمان کبد چرب
-
بررسی وضعیت یک بیمار دچار کبد چرب
-
نمونه یک رژیم غذایی داده شده برای بیمار کبد چرب