پاورپوینت با عنوان عایق های استفاده شده در کلیدهای قدرت در قالب فایل ppt با 25 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته مهندسی برق و سایر علاقه مندان گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
کلیدهای فشارقوی (کلیدهای قدرت)
کلیدهای قدرت برای قطع جریانهای عادی و اتصال کوتاه طراحی می شوند. آنها مانند کلیدهای بزرگی رفتار میکنند که توسط شصتی های محلی و یا سیگنالهای مخابراتی توسط سیستم حفاظت از دور می توانند باز ویا بسته شوند. بنابر این، کلیدهای خودکار در صورتی که جریان و ولتاز خط از مقدار تنظیم شده کمتر و یا بیشتر شوند، دستور قطع را از طریق رله دریافت می کند.
کلید قدرت خلا
این کلید ها با اصول متفاوتی از دیگر کلید ها کار می کنند، زیرا هیچ گازی برای یونیزه شدن در موقع باز شدن کنتاکت ها وجود ندارد. این کلیدها کاملا آب بندی می باشند ودر نتیجه ساکت بوده وهیچ گاه در معرض آلودگی هوا قرار نمی گیرند.
ظرفیت قطع انها به حدود kv 30 محدود می شود و برای ولتاژهای بالاتر از اتصال سری استفاده می شود. از این کلیدها اغلب در سیستم های مترو استفاده می شود.
انتخاب سکسیونر از نظر نوع و مشخصات
انتخاب سکسیونر از نظر نوع فقط بستگی به شکل و طرز قرار گرفتن شین ها شمش بندی شبکه ومحلی که باید سکسیونر در آنجا نصب شود دارد. مشخصات سکسیونر بستگی به مشخصات فنی والکتریکی دارد.
همان طور که گفته شد سکسیونرها باید درمقابل حرارت ناشی از عبور جریان عادی واسمی و نیروی دینامیکی و جریان اتصال کوتاه و به خصوص جریان ضربه ای استقامت کافی داشته باشد. سکسیونر در حالت باز باید عایق خوب و مطمئنی برای پتانسیل بین تیغه و کنتاکت ثابت هر فاز و با زمین باشد
فهرست مطالب
-
کلیدهای فشارقوی (کلیدهای قدرت)
-
برای انتخاب کلید قدرت باید به نکات زیر توجه کرد
-
مهمترین کلید های قدرت
-
کلید قدرت روغنی
-
کلید قدرت هوایی
-
کلید قدرت SF6
-
کلید قدرت خلا
-
انواع کلیدهای فشارقوی برحسب وظایف
-
سکسیونر
-
انواع سکسیونر
-
سکسیونر با قطع زیر بار
-
سکسیونر زمین
-
انتخاب سکسیونر از نظر نوع و مشخصات
-
کلید قدرت یا دیژنکتور
-
مدار وصل دژنکتور
-
مدار قطع دژنکتور
-
کلیدهای قدرت بریکر
-
ویژگیهای مشترک بریکرها
-
انواع بریکر از نظر محل نصب
-
منابع و مآخذ