پاورپوینت با موضوع گوگرد در نشخوارکنندگان در قالب فایل ppt با 36 اسلاید محتوا برای دانشجویان رشته های مهندسی کشاورزی و سایر رشته های مرتبط گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
گوگرد یا سولفور یکی از عناصر شیمیایی اصلی گروه ششم (VIA) در جدول تناوبی و از خانواده اکسیژن است. نماد آن S و عدد اتمی آن ۱۶ می باشد.
وجه تسمیه گوگرد
گوگرد از سوگند گرفته شده، در دوران گذشته یکی از روش های نهایی اثبات اتهام یا برائت متهمان، خوراندن آب گوگرد به آنان بوده است. چنانچه متهم بعد از خوردن گوگرد زنده می ماند، حکم به برائت وی می دادند. اصطلاح سوگند خوردن که تأکید شخص بر صحت گفته هایش است، در اصل از همین آیین گرفته شده است.
سولفور و سنتز پروتئین میکروبی
در جیره های حاوی منابع نیتروژنی غیر پروتئینی، بمنظور رسیدن به شرایط مطلوب تخمیر شکمبه ای و سنتز پروتئین میکروبی، باید سولفور به چنین جیره هایی افزوده گردد. نسبت سولفور به نیتروژن بعنوان مهم ترین عامل مؤثر بر سنتز پروتئین میکروبی می باشد.
زیست فراهمی منابع گوگردی
بریانت با انجام تحقیقی نشان داد که رایج ترین باکتری های شکمبه میتوانند از سیستیئن یا سولفید استفاده کند اما قادر به بهره گیری از سولفات نمی باشد.
زیست فراهمی منابع گوگردی
به طور کلی با افزودن گوگرد، میزان هضم سلولز افزایش می یابد، و از این نظر تفاوت معناداری بین منابع مختلف وجود دارد. بهترین شاخص درک زیست فراهمی گوگرد، رشد و میزان ابقاء نیتروژن می باشد. افزودن گوگرد به شکل سولفات معدنی (سدیم وکلسیم و...) و آمینواسید متیونین به جیره های با گوگرد کم در گوسفندان موجب افزایش تولید پشم می گردد.
فهرست مطالب
-
وجه تسمیه گوگرد
-
سولفور در علوفه ها
-
سولفور و سنتز پروتئین میکروبی
-
زیست فراهمی منابع گوگردی
-
عوامل مؤثر بر زیست فراهمی گوگرد
-
متابولیسم گوگرد
-
دفع گوگرد
-
وظایف گوگرد
-
کمبود گوگرد
-
مسمومیت گوگردی
-
اثر غلظت سلنیم و گوگرد جیره روی بالانس سلنیومی و عملکردگاوهای شیرده هلشتاین
-
اثرات سطوح گوگرد جیره برغلظت آمینو اسیدها در باکتری های شکمبه ای بزها
-
تاثیر سولفور جیره روی تجمع سولفید هیدروژن در گاز سر شکمبه ای گاوهای شیرده
-
منابع