پروژه پیاده سازی کامپیوتری مجموعه فراکتال مندلبور به زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس و تحت کامپایلر ویژوال استودیو و با استفاده از کتابخانه گرافیک کامپیوتری opengl طراحی و آماده سازی شده است.
در این برنامه شکل هندسی فراکتال مندلبورت که توسط ریاضی دان فرانسوی تبار امریکایی به همین نام (بنوا مندلبرو) تکمیل و عرضه شده است، به صورت دو بعدی ترسیم شده ست.
زندگی نامه:
بنوآ مندلبرو ریاضیدان فرانسوی تبار آمریکایی بود که به پدر هندسه برخالی شهرت یافته است.
بنوآ مندلبرو در ورشو در یک خانوادهٔ یهودی اهل لیتوانی به دنیا آمد، اما در زمان کودکی به همراه خانواده اش به فرانسه مهاجرت کرد. او شهروند آمریکایی-فرانسوی است و در فرانسه فارغ التحصیل شد. مندلبرو ساکن ایالات متحدهٔ آمریکا بود.
مندلبرو استاد بازنشسته و استاد سترلینگ علوم ریاضی دانشگاه ییل و یک آی بی ام فلو بود. او بیشتر به دلیل کارهایش برروی هندسهٔ برخالی (فرکتال) شهرت دارد. او در ۱۴ اکتبر ۲۰۱۰ در شهر کمبریج ایالت ماساچوست آمریکا براثر سرطان درگذشت.
مجموعه مندلبرو مجموعه ای از نقطه ها روی صفحهٔ مختلط است که یک برخال (فرکتال) را تشکیل می دهند. این مجموعه به خاطر زیبایی اش و نیز به خاطر ساختار پیچیده ای که فقط از چند تعریف سادهٔ ریاضی ناشی شده است، در بیرون از دنیای ریاضیات هم شناخته شده است.
تاریخچه
مجموعه مندلبرو (به انگلیسی: Mandelbrot set) اولین بار توسط یک ریاضی دان فرانسوی به نام پیر فاتو که در زمینه آنالیز مختلط پویا فعالیت می کرد در سال ۱۹۰۵ تعریف شد. فاتو در آن زمان به کامپیوتر مستعد برای ترسیم این تابع دسترسی نداشت و با وجود محاسبات زیاد نتوانست اشکالی را که ما امروزه می بینیم ببیند. هم زمان ریاضی دان دیگری به نام ژولیا روی توابع گویا روی صفحهٔ اعداد مختلط کار می کرد. امروز مجموعه های ژولیا از شکل های معروف فرکتالی است.
این مباحث به صورت موضوعاتی پراکنده مطرح بودند تا این که بنوا مندلبرو در سال ۱۹۷۹ با انتشار مقالهٔ Fractals: Form chance and dimension مباحث فوق و بسیاری از مباحث دیگر را تحت عنوان هندسه فرکتالی جمع بندی و عرضه کرد و با انتشار کتاب هندسه فرکتالی طبیعت توسط مندلبرو عملاً شکوفایی هندسهٔ فرکتالی آغاز شد.