گزارش کارآموزی با موضوع "تقویت فشار ضعیف گچساران - شرکت نفت و گاز پارس" در قالب فایل ورد 39 صفحه ای برای دانشجویان رشته مهندسی برق گردآوری شده است.
در ادامه بخش هایی از مقدمه و تاریخچه گزارش و فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
مقدمه
کشور ما یکی از کشورهای نفت خیزجهان می باشد و بیشتر درآمد اقتصادی آن از طریق صادرات نفت به کشورهای خارجی تامین می شود، یا به طور کلی پایه اقتصادی کشور ما صنعت نفت می باشد و هر گونه لغزش و کم کاری در این صنعت خسارات شدید و جبران ناپذیری به اقتصاد مملکت وارد می کند.
پس باید به فکر این صنعت باشیم و برای هرچه بهتر و بیشتر استفاده کردن از این منبع عظیم انرژی باید تلاش و کوشش خستگی ناپذیری انجام دهیم تا با پیشرفت علم و تکنولوژی و ساخت صنایع جدید و پیشرفته و روشهای بهینه و کارآمد از به هدر رفتن انرژی جلوگیری کنیم و عوامل به ظاهر نا کارآمد را به طریقی در جهت استفاده مفید به کار گیریم.
برای مثال همین واحدهای ایستگاههای تقویت فشار ضعیف به همین منظور جهت استفاده هر چه بیشتر و بهتر از منابع نفتی (چاههای نفتی) که بهره برداری از آن مشکل شده است تاسیس شده است .
تاریخچه
شرکت ملی مناطق نفت خیز از حیث وسعت منطق عملیاتی ، گستردگی و تنوع کاری، مسئولیت تولید نفت و گاز و ارز آوری برای کشور، بزرگترین شرکت تابعه وزارت نفت به شمار می آید.
شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به عنوان شرکت مادر از پنج شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون، کارون، گچساران، آغاجاری و مسجد سلیمان تشکیل شده است.
حوزه عملیاتی این شرکت با مجموع شرکتهای تابعه بخش وسیعی از خاک ایران را پوشش می دهد و دارای بیش از 100 حوزه میدان بزرگ و کوچک نفت و گاز شناخته شده است.
فهرست مطالب
-
مقدمه
-
تاریخچه
-
پیشینه مناطق نفت خیز گچساران
-
تأسیسات تقویت فشار و تزریق گاز گچساران
-
دیاگرام جایگاه تأسیسات تقویت فشاروتزریق گاز در صنعت نفت و گاز
-
روغن روغنکاری
-
روغن هیدرولیک
-
COMPRESOOR DISCHARGE
-
GAS DEHUDRATION STORAGE
-
انواع گلیکول
-
شرح جذب آب توسط گلیکول
-
CLYCOL REGENERATION
-
ممانعت کننده خورندگی
-
CORROSION INHIBITION
-
FLARING
-
COLD VENTING
-
کنترل نقطه شبنم گاز سوخت ( قسمت اول )
-
کنترل نقطه شبنم گاز مصرفی سوخت قسمت دوم
-
طریقه راه اندازی